Buschauffeurs hoeven hun plasje niet meer op te houden op station Oosterhout

11 december 2017 om 13:22
nl
De gemeente Oosterhout plaatst begin januari een mobiel toilet op het busstation. Daar hadden buschauffeurs om gevraagd, aangezien er in de kantine maar één wc is.
Profielfoto van Ronnie Vermonden
Geschreven door
Ronnie Vermonden

In de mobiele unit komen twee toiletten en twee urinoirs. De vrouwelijke chauffeurs kunnen de wc dan in de kantine gebruiken. De oplossing is tijdelijk. De gemeente, eigenaar van de kantine, zoekt naar een definitieve oplossing van het probleem.

Chauffeur Peter Suiker voert het woord namens de chauffeurs. Hij is voorzichtig optimistisch: "Het is natuurlijk tijdelijk en ik moet het eerst nog zien. Eigenlijk zou de unit afgelopen vrijdag al geplaatst worden, maar toen was de vergunning nog niet rond."

LEES OOK: Met 35 buschauffeurs op 8 vierkante meter, dat luncht niet lekker

Diverse buschauffeurs vroegen in november op een ludieke manier aandacht voor het kantineprobleem op het busstation Oosterhout. Zij klaagden niet alleen over een gebrek aan wc's, ook was de te kleine kantine een probleem. Ook daarvoor zoekt de gemeente een oplossing. Mogelijk wordt er in de toekomst een stuk grond bijgekocht om uit te breiden of bovenop de huidige kantine gebouwd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.