Doorrijder ernstig ongeval in Breda: nieuwe bewakingsbeelden bij Opsporing Verzocht [VIDEO] - Omroep Brabant

Doorrijder ernstig ongeval in Breda: nieuwe bewakingsbeelden bij Opsporing Verzocht [VIDEO]

12 december 2017 om 21:38
nl
Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond nieuwe bewakingsbeelden getoond van een doorrijder na een aanrijding op een zebrapad op de Nieuwe Prinsenkade in Breda. De 34-jarige Robbie werd in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober frontaal geraakt toen hij de weg overstak. Hij raakte zwaargewond. De bestuurder van de auto, een donkerblauwe Citroën C3, reed door.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

De nieuwe bewakingsbeelden geven meer inzicht in wie bij het incident betrokken waren. De beelden zijn van diezelfde dag, nog geen half uur na de aanrijding. Te zien is dat de bewuste Citroën C3 komt aanrijden bij een garagebedrijf aan het Hazepad in Breda en op de oprit parkeert.

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=3Fo53hHfMnA]

Peugeot 207 stationwagon
Daarna komt ook een Peugeot 207 stationwagon aanrijden. Er stapt iemand uit de Citroën, die naar de Peugeot loopt. Vanuit de Peugeot loopt dan iemand naar de Citroën toe om even later weer terug te keren. Dan rijden beide personen in de Peugeot 207 weer weg. De auto heeft een bouwjaar tussen 2007 en 2013. 

Slachtoffer in revalidatiecentrum
De 34-jarige Robbie raakte zwaargewond. Hij zit inmiddels in een revalidatiecentrum, en kan een stukje lopen en zitten, maar praten lukt nog altijd niet. Het is de vraag of de man volledig zal herstellen.

LEES OOK: Robbie (34) vecht voor z'n leven na te zijn geschept op zebrapad, doorrijder nog steeds spoorloos

Let op, schokkende beelden
[youtube:https://youtu.be/TOiveLVeixs]

Begin november wist de politie de eigenaresse van de auto te achterhalen. De politie heeft de vrouw uit Breda gehoord, en daaruit blijkt dat zij niet in de auto zat op het moment van de aanrijding. Uit haar verklaring wordt niet duidelijk wie er die nacht wel in de auto reed. Getuigen hebben gezien dat de bestuurder en bijrijder van de Citroën C3 twee mannen waren met een Noord-Afrikaans uiterlijk in de leeftijd van 20 tot 25 jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.