Drie overvallen op één avond in Roosendaal, waarschijnlijk dezelfde dader

19 december 2017 om 10:24
nl
Een tankstation, een pizzeria en de McDonalds zijn maandagavond overvallen in Roosendaal. De politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.
Geschreven door

De eerste overval was rond kwart voor tien ’s avonds. Een man bedreigt een medewerkster van het Shell-tankstation aan de Antwerpseweg met een mes. De medewerkster zat in een afgesloten ruimte. De dader ging er zonder buit vandoor.

Mes
Ruim een uur later bedreigt een man het personeel van Domino’s Pizza aan de Boulevard. Opnieuw met een mes. Hij ging er met geld vandoor, hoeveel is onbekend. Niemand is daarbij gewond geraakt.

Rond kwart voor één ’s nachts is er weer een overval. Bij de McDonalds aan de Takspui komt een gemaskerde man met een mes binnen. Ook hier is geld gestolen, hoeveel is onduidelijk. Een klant en medewerker achtervolgen de man. Ze raken hem op de Diamantdijk kwijt.

De politie vermoedt dat het om dezelfde man gaat. Het zou gaan om een man van ongeveer 1 meter 70 lang. De man sprak Engels tijdens zijn daden. Hij droeg donkere kleding en een masker.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.