Grootste sushifestival van Europa komt naar Eindhoven tijdens kerst, win kaartjes

19 december 2017 om 16:47 • Aangepast 20 november 2020 om 19:39
nl
Sushifans opgelet! Het grootste sushifestival van Europa komt tijdens de feestdagen naar Eindhoven. Even geen kip, kalkoen of gourmet maar gevarieerde Japanse sushi. En het mooie is: jij kunt daarbij zijn.
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Bij sushi denk je in eerste instantie misschien aan de rolletjes rijst met een stukje vis in het midden. Maar op het International Sushi Festival dat tijdens kerst naar het Klokgebouw in Eindhoven komt, kun je onder andere sushidonuts, sushipizza en sushiburgers eten. Daarmee wil het Japanse eetfestijn een tegenhanger zijn van het traditionele kerstdiner.

Japanse sferen en kerstmarkt
Japanse muziek, samurai’s en een Aziatische markt zorgen voor een unieke sfeer. Bovendien kun je ook nog een rondje lopen op de bijbehorende kerstmarkt. Wat wil je nog meer?  

Voor wie helemaal tot rust wil komen kan een Japanse massage nemen, in een hangmat gaan liggen of in een speciale ‘chill-zen area’ ontspannen. Even je energie opladen voor de drukke kerstdagen.

Wachten op privacy instellingen...

Hoe je daarbij aanwezig kunt zijn? Tag op  Facebook jouw vriend of vriendin met wie je graag sushi wilt proeven en wie weet win jij wel kaartjes voor het International Sushi Festival in Eindhoven. De winnaars krijgen van Omroep Brabant bericht en kunnen op zaterdag 23 december op een zelfgekozen tijdstip naar het festival.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.