Lize Rensen

Lize Rensen

Teamleider Social & Video

**Van toen naar Omroep Brabant ** Los van stages en vrijwilligerswerk heb ik geen andere werkervaring dan Omroep Brabant. Ik ben namelijk direct uit de schoolbanken (FHJ) aan de slag gegaan bij d’n omroep, op m’n 22e.

**Bij Omroep Brabant werkzaam als ** Teamleider Social & Video

**Het gevoel van hier ** ‘Het gevoel van hier’ voel ik zelf heel sterk, maar het uitleggen, dat vind ik lastig. Brabant is mijn thuis, dat zal ook altijd zo blijven. Ik wil hier niet meer weg. Brabant is gezellig, gemoedelijk, de sfeer is relaxt. We zijn nuchter, maar houden ook van humor en een feestje, met bier, en lekker eten (worstenbroodjes!). ‘Het gevoel van hier’ voel ik het sterkst als ik even niet in Brabant ben geweest, maar ergens anders in het land. Terugkomen in onze provincie is dan zó fijn, en echt anders. En tijdens carnaval natuurlijk, dat is misschien wel het meest ‘het gevoel van hier’.

**Waarom Omroep Brabant ** Omdat wij de mooiste provincie van het land hebben! Nee, even zonder te slijmen. Ik ben een trotse Brabander en trots op het feit dat ik voor Omroep Brabant kan en mag werken. Ik vind het leuk dat onze omroep karakter heeft. Je krijgt veel kansen en vrijheid bij Omroep Brabant, dat vind ik fijn. En de natuurlijk de gezellige collega’s, die maken het werk nóg een stukje leuker en fijner.

Artikelen van Lize Rensen