Beste Brabantse escaperoom staat in Volkel, win bij Omroep Brabant toegang tot Kamer 237

24 november 2017 om 14:44
nl
Kamer 237 in Volkel is uitgeroepen tot de beste escaperoom van Brabant. Binnenkijken bij de escaperoom is verboden, maar wij hebben een leuk nieuwtje waardoor je tóch een kijkje kunt nemen in bij Kamer 237. Omroep Brabant mag namelijk één groep, van drie tot zeven personen, naar de escaperoom sturen.
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Hoe je dat kunt winnen? Nou, dat is best simpel. Tag op Facebook vrienden waarmee jij graag wilt puzzelen in de escaperoom en wie weet sta jij binnenkort wel met een kloppend hart in Volkel. De winnaars krijgen van Omroep Brabant bericht en kunnen op een zelfgekozen doordeweekse dag (maandag t/m donderdag) terecht bij Kamer 237.
[facebook:https://www.facebook.com/omroepbrabant/posts/1827846207239205]

Inspiratie
Kamer 237 is geïnspireerd op het boek ‘The Shining’ van Stephen King. "We hebben onze inspiratie gehaald uit het boek. Daarin boekt een schrijver met een 'writersblock' een kamer, maar hij is plotseling spoorloos verdwenen", vertelt eigenaar Stefan Trimbach. 

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=MzT6DBUkxBs]

Details nagebootst
Tot in de kleinste details zijn in de Volkelse escaperoom details uit het verhaal nagebootst, zelfs de achtergrondmuziek is erop aangepast. "Maar het is niet zo dat je het boek gelezen moet hebben om de kamer te kunnen spelen."

Landelijk greep Stefan in de verkiezing net naast een plek in de top-drie. "Maar dat we de beste van Brabant zijn geworden, is iets om zo kort na de start in maart van dit jaar heel trots op te zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!