Tiësto verrast jonge dj’s in Breda: 'Volg je hart en maak wat je mooi vindt'

22 december 2017 om 17:00 • Aangepast 20 november 2020 om 19:34
nl
De Bredase dj Tiësto, Tijs Verwest, heeft vrijdagmiddag een verrassingsbezoek gebracht aan tientallen kinderen die dolgraag in zijn voetsporen willen treden. Dat deed hij tijdens een dj-workshop in evenementencentrum Breepark in Breda.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"Het is geweldig om terug te zijn in Breda. Breepark is ook een geweldige locatie", vertelt Tiësto. "Het is uniek voor Breda dat we nu zo'n zaal hebben."

Verschillende basisscholen, vmbo’s en mbo’s in Breda en omstreken waren vrijdag uitgenodigd voor de Dance Music Playground. Tientallen kinderen mochten gratis workshops volgen. Ze kregen les over het produceren van muziek en tips voor een goed optreden.


'Volg je hart'
"Heel veel dj's komen uit Breda. Er zit hier iets in het water", vervolgt Tiësto. Hij vind het belangrijk om jong talent te steunen. Zijn belangrijkste tip? "Volg je hart en maak wat je mooi vindt. Trek je niet te veel van anderen aan."

LEES OOK: Dj Tiësto speelt voor Sinterklaas en doneert 100.000 euro aan 8 Bredase goede doelen 

Tiësto kwam op bezoek, voorafgaand aan zijn CLUBLIFE-show, die vrijdagavond om halfnegen begint op het Breepark. "Ik vraag me al heel de week af wat ik moet draaien. Ik zo vaak in Breda geweest", vervolgt Tiësto. "Ik ga daarom vooral veel klassiekers draaien."

Eerder beloofde hij de opbrengst van zijn show te doneren aan acht Bredase goede doelen. Hij verdeelt in totaal 100.000 euro. Ook DJ School Breda staat op de lijst.

Borst
Voor de tientallen fans was het dringen om een handtekening. De 50-jarige Fabrice Lepage uit het Belgische Zaventem stond uren te wachten voor een felbegeerde handtekening op zijn borstkas. De 9-jarige Stan van Rooij uit Breda scoorde een foto met zijn dj-held. "Super gaaf! Ik ben heel gelukkig", zegt hij, met een stralend gezicht.

Onze verslaggever nam een kijkje bij de Dance Music Playground. Bekijk hieronder zijn tweets.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.