Klussen met kerst? Op naar de Gamma in Eindhoven, want die is gewoon open

24 december 2017 om 08:24
nl
Dat sommige supermarkten op Eerste Kerstdag geopend zijn voor de laatste feestelijke boodschappen, daar kijkt niemand meer van op. Maar dit jaar kunnen ook doe-het-zelvers met de kerst gewoon doorgaan met klussen, want de Gamma aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven opent op Eerste Kerstdag de deuren.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Op Eerste Kerstdag zijn er in Nederland zes bouwmarkten geopend van drie verschillende ketens, zo meldt openingstijden.nl. Vier van deze doe-het-zelfzaken zitten in Amsterdam, en ook in Barendrecht kun je terecht. Hoeveel mensen daadwerkelijk voor schroeven of een pot verf op pad gaan tijdens deze feestdag, dat is afwachten.

Geen probleem om personeel te vinden
Volgens een bouwmarktmanager in Amsterdam was het absoluut geen probleem om personeel te vinden dat op Eerste Kerstdag willen werken. "Integendeel, er zijn genoeg medewerkers bereid om met kerst te werken. Studenten of mensen die andere feestdagen hebben, bijvoorbeeld. Bovendien kunnen ze lekker uitslapen en 's avonds zijn ze weer thuis voor het kerstdiner." De Gamma in Eindhoven is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op Nieuwjaarsdag zijn ze wel gesloten.

Op Tweede Kerstdag kan elke klusser zijn hart ophalen, dan is 78 procent van alle vestigingen open, ofwel 350 bouwmarkten in het hele land.

Wil je weten welke Brabantse supermarkten er tijdens de kerst open zijn? Dat lees je hier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.