Model Nicky Opheij: ‘2017 was het beste jaar ooit!’

28 december 2017 om 15:12
nl
Nicky Opheij uit Handel heeft dankzij het winnen van de titel Miss Nederland een topjaar achter de rug. "2017 was het beste jaar ooit", zei ze donderdag in Brabants Bont. Maar ook voor 2018 staan er weer ‘toffe dingen’ op de planning.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“Ik heb natuurlijk Miss Nederland gewonnen en ben naar Las Vegas geweest voor Miss Universe. Daar ben ik het niet geworden, maar ik heb wel een ervaring opgedaan die ik de rest van mijn leven meeneem”, aldus de altijd positieve Nicky.

LEES OOK: Onze Miss Nederland: 'Leve de borsten en billen, weg met die graatmagere modellen'

Steven Seagal ontmoet
“Ik ben nog een week op de Filipijnen geweest en daar werd ik op handen gedragen. Ik mocht business class vliegen, heb in een privéjet gezeten en Steven Seagal ontmoet. Ik vond het helemaal geweldig! Ik doe alleen maar toffe dingen nu, waar ik altijd van heb gedroomd."
[Instagram:https://instagram.com/p/Bcds-XKFhZE/]
Volgend jaar
En ondanks dat ze de titel van Miss Nederland in 2018 weer moet inleveren, houdt het avontuur voor de knappe Nicky niet op. “Ik doe dingen voor tv en ik ga ook in 2018 toffe dingen doen. Ik mag leuke interviews doen en ik ga in januari naar Nepal.”

Waarom ze zo gelukkig is, is volgens Nicky simpel: “Als je positief in het leven staat, dan roep je al het positieve op je af.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.