Meerdere autobranden in Veen, ook op veel andere plekken moet brandweer aan het werk - Omroep Brabant

Meerdere autobranden in Veen, ook op veel andere plekken moet brandweer aan het werk

31 december 2017 om 23:42
nl
In Veen zijn in de nieuwjaarsnacht zeker drie auto's in brand gestoken. Ook in andere plaatsen in Brabant gingen auto's in vlammen op. Ook waren er verschillende aanrijdingen in de provincie.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Veen
In de eerste minuten van het nieuwe jaar was het direct raak in Veen. Onder het oog van tientallen jongeren brandde daar een auto af aan het Mussentiend. Op andere plekken in het dorp waren grote kampvuren op straat aangestoken. De politie keek op veel plekken toe, maar hoefde niet in te grijpen.

In de uren daarna waren er nog twee autobranden. Eerst aan de Witboomstraat en later aan de Grotestraat. Ook hier stonden weer veel jongeren te kijken.

LEES OOK: Inwoners vervangen plaatsnaamborden Veen, dorp is nu 'vrije staat Sicilië'

Helmond
In Helmond waren twee autobranden. Zowel aan het Zangershof en de Monseigneur Swinkelsstraat ging een voertuig in vlammen op. De politie zoekt nog getuigen van deze autobranden.

Breda
Achter een huis in de Acaciastraat brandde een schuur uit. Vermoedelijk is de brand aangestoken. 

Eindhoven
In Eindhoven werd een persoon aangereden die op de Steenoven vuurwerk stond af te steken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

[instagram:https://instagram.com/p/BdYxeKtHyqp]

Oosterhout
Aan de Narcissenstraat in Oosterhout moest de brandweer rond half twaalf een autobrand blussen. De politie onderzoekt nog of er sprake was van brandstichting. Er raakte niemand gewond.

Wijk en Aalburg
Een caravan die was neergezet op de kruising van de Veldstraat in Wijk en Aalburg, werd rond kwart voor tien op zondagavond in brand gestoken. Volgens een ooggetuige stond er een groep jongeren te kijken hoe de caravan afbrandde. Verder waren er geen ongeregeldheden. De brandweer kon de brand zonder al te veel problemen blussen.

Oss
Even voor elf uur op oudjaarsavond werd de brandweer van Oss gealarmeerd voor een autobrand aan de Gerbrandylaan. De auto stond geparkeerd bij Station Oss-West en brandde helemaal uit. Het is onduidelijk hoe de brand is ontstaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.