Video

Vriend maakt nummer voor omgekomen vriendin Dominique uit Tilburg: ‘Overal vertel ik ons verhaal’

8 januari 2018 om 21:36
nl
Ongeveer anderhalve maand geleden overleed de 22-jarige Dominique Lousberg uit Tilburg door een botsing met een spookrijder. Haar vriend Kenneth Claes heeft nu ter ere van haar het nummer 'Come back to me' uitgebracht. Dat lied draait hij overal ter wereld. "Ik wil de mensen met een boodschap naar huis sturen: Leef vandaag, want het kan zo voorbij zijn."
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

“Hadden we nog maar één colaatje gedronken. Was ik nog maar één keer naar het toilet gegaan. Dan waren we niet op die plek geweest om precies vijf voor half elf. Dan leefde ze nog”, vertelt Kenneth Claes aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws als hij terugdenkt aan 19 november 2017.

Kenneth vertelde zijn verhaal aan Omroep Brabant:

[video:2624682] 

Kenneth's vriendin Dominique reed vanuit Roermond terug naar huis. Kenneth reed achter haar aan met een andere auto. “Bij de tunnel in Roemond reed een spookrijder recht op ons af. Ik claxonneerde nog, maar hij beukte met 130 kilometer per uur frontaal op Dominique’s auto. Die kracht, dat geluid... Haar motorblok lag dertig meter verder.”

LEES OOK: Veel verdriet om dood van model Dominique (22) uit Tilburg: 'Ze was talentvol en sprankelend'

Single voor Dominique
Dat korte moment zal Kenneth, of dj Kenn Colt zoals veel mensen hem kennen, altijd bijblijven. Hij besloot zijn emoties vast te leggen in muziek. “Voor haar begrafenis maakte ik een videoclip over Dominique. Na de begrafenis besloot ik een single aan haar op te dragen. Die is nu uit."

"De cover is haar portretfoto en de videoclip is haar filmpje van op de begrafenis”, zegt Kenneth. In het nummer klinkt: 'Come back to me, I'm missing you'.
[Video"2624682]

'Duizenden handen voor haar'
Als dj reist Kenneth de hele wereld over. Overal waar hij komt, draait hij het nummer voor Dominique. “Van Mumbai tot Jordanië, overal vertel ik kort ons verhaal. Als ik het publiek vraag ‘to show some respect’, gaan duizenden handen voor haar de lucht in. Da’s kippenvel.”

“Happy muziek is mijn specialiteit. Mensen blij maken is mijn enige doel als ik draai in clubs of op festivals. Dominique's liedje mocht daarop geen uitzondering vormen. Een aansporing om te genieten van het nú, van elk klein momentje met je familie, je partner, je vrienden."

"Leef ten volle, want straks is het voorbij. ‘Straks’ kan wel eens veel vroeger komen dan je denkt.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.