PSV en FC Twente doen 'water bij de wijn', Adam Maher vertrekt naar Enschede

15 januari 2018 om 12:43
nl
Adam Maher heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De middenvelder en de club uit Eindhoven hebben het contract ontbonden, Maher heeft vervolgens een contract voor de rest van het seizoen getekend bij FC Twente.
Geschreven door

Bij FC Twente wordt Maher herenigd met Gertjan Verbeek. Onder die trainer floreerde hij als speler van AZ. In 2013 maakte hij de overstap naar PSV, maar in Eindhoven wist Maher nooit te overtuigen. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Turkse Osmanlispor.
[tweet:https://twitter.com/PSV/status/952911138978783233]
"Ik had gelijk een goed gevoel bij FC Twente", zegt Maher op de website van zijn nieuwe club. "Het is een club met veel uitstraling, met supporters die voor het voetbal leven. FC Twente staat nu op een positie waar het niet hoort. Ik wil graag helpen om omhoog te klimmen. Natuurlijk speelt ook mee dat ik opnieuw met Gertjan Verbeek kom te werken."

Technisch directeur Jan van Halst is blij met het aantrekken van Maher. "Mooi dat het is gelukt om Adam aan de selectie toe te voegen. Het leek aanvankelijk geen haalbare kaart, maar omdat alle partijen water bij de wijn hebben gedaan is het nu toch gelukt. Adam is een creatieve middenvelder, die graag de bal wil hebben. Een speler die - met zijn kwaliteiten en ervaring - wat extra's kan brengen."
[youtube:https://youtu.be/p9EcJjeqZ64]
Weinig speeltijd
Dit seizoen kwam hij welgeteld één minuut in actie in de eredivisie. In de KNVB-beker stond hij twee wedstrijden binnen de lijnen. Tegen de amateurs van Putten scoorde Maher twee keer. Zijn contract loopt na dit seizoen af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.