FC Den Bosch reageert op rel met stewards: 'We nemen alle klachten heel serieus'

15 januari 2018 om 14:53
nl
Paul van der Kraan, directeur van FC Den Bosch, laat in een reactie aan Omroep Brabant weten 'alle klachten van de boze supporters heel serieus te nemen'. De fans zijn namelijk woedend: nieuwe beveiligers zouden zich allerminst beschaafd gedragen hebben tijdens de laatste thuiswedstrijd van FC Den Bosch tegen Almere.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

In een post op Facebook geven de fans aan dat zij 'als honden behandeld zijn' door de nieuwe beveiligers. De vorige stewards werden volgens Van der Kraan niet meer serieus genomen door de supporters. 

Strakker regime
"Het is ook een kwestie van wennen aan elkaar", vertelt Van der Kraan. "Het is geen geheim dat er al langer een conflict is tussen de club en de supporters. We hebben regelmatig supporters verplaatst op de tribune. Ons vorige stewardcorps werd niet meer serieus genomen. Supporters liepen ze gewoon voorbij. De nieuwe beveiligers hanteren een strakker regime."

Wat er precies gezegd is door de beveiligers, gaat de club onderzoeken. "We weten dat het redelijk hard gegaan is. Uitspraken van onze beveiligers zijn nooit op één individu gericht. Als er daadwerkelijk gescholden is, staan wij daar natuurlijk niet achter. Wij vinden het belangrijk dat supporters klantvriendelijk behandeld worden. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.