Het is een ‘gekkenhuis’ bij Cor en Diana's dakpannenhandel

19 januari 2018 om 14:43
nl
De enorme rij bij haar winkel in Sprang-Capelle doet vermoeden dat ze kaartjes verkoopt voor een concert van Justin Bieber. Maar het is toch echt de thuisbasis van dakpannenverkoper Diana en Cor Bogers. De westerstorm heeft van hun dakpannen voor even het meest gewilde product van Brabant gemaakt.
Geschreven door

“Het is een gekkenhuis”, zegt Diana. Ze kan de verkoop van de dakpannen maar nauwelijks bijbenen. “De telefoon staat roodgloeiend. Ik heb het sinds 1990 niet meer zo druk gehad.” 

Enorme rij
Hoe hard er ook gewerkt wordt, al bijna de hele dag staat er een rij van tientallen meters. “Maar rijk word je er niet van hoor.” Want de meesten die in haar winkel komen, zijn hoogstens een paar pannen kwijt. Dus heel veel mensen, maar hele kleine bestellingen.

Een van de wachtenden is Anneke Elemans (62) uit Beuningen. Ze staat al anderhalf uur in de rij. “En dat allemaal voor twee pannen. Maar je moet wel, anders loopt het water binnen.”

Lees verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Aanpoten
Voor de mensen die al die pannen moeten leggen, is het niet veel rustiger. Dakdekker Ike Sturris (34) uit Sprang-Capelle draait overuren. “Het is een gekkenhuis. Ze blijven bellen. Ik ga zeker nog zeven adressen af. We blijven maar doorgaan.”

De drukte blijft voorlopig nog wel aanhouden, verwacht hij: “Ja, ook de komende dagen blijft het aanpoten.”

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.