1 op de 9 vrouwen wildplast wel eens met carnaval (en 1 op de 3 mannen)

7 februari 2018 om 22:02
nl
Carnaval is nog maar twee nachtjes slapen. En dus peilde Feestkleding365.nl hoe de feestvierders zich doorgaans gedragen (of misdragen) tijdens carnaval. 2000 mensen deden mee met de enquête.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Wie de straat op gaat met carnaval moet niet vies zijn van een snuifje urine hier en daar volgens het onderzoek. Veel feestvierders geven aan regelmatig te wildplassen. Mannen maken zich hier het vaakst schuldig aan (30,3 procent), maar toch ook 11,3 procent van de vrouwen geeft toe het wel eens op straat te laten lopen.

Optocht
Brabant legt het af tegen Limburg als het gaat om het bezoeken van een optocht. Maar liefst 84,5 procent van de Limburgers zegt een optocht te bezoeken tegenover 68,8 procent van de Brabanders.

Verder lijkt Cupido carnavallers nog goed in het vizier te hebben. 17,1 procent van de ondervraagden zegt wel eens een relatie te hebben overgehouden aan carnaval. Ook worden er veel nieuwe vriendschappen gesloten. 33,3 procent zegt een of meerdere goede vrienden te hebben opgedaan tijdens het feesten.

Kijk hier voor het hele onderzoek.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!