Omroep Brabant zoekt een social media kanjer (freelance, weekend)

23 februari 2018 om 15:15
nl
Dus jij wilt onze nieuwe social media redacteur worden? Wat leuk! Lees snel even verder, dan begroeten we elkaar misschien binnenkort in de wandelgangen van Omroep Brabant.
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Het gevoel van hier
Werken bij Omroep Brabant, dat is werken aan iets wat er écht toe doet. Iedere dag weer zorgen wij voor objectief, betrouwbaar en eigentijds nieuws. Bij Omroep Brabant zijn we trots op onze provincie. We zijn vergroeid met Brabant, zoals ook het worstenbroodje en carnaval dat zijn. Dat ‘gevoel van hier’ is wat wij de Brabander mee willen geven. 

Wie zoeken wij?
Iedere zaterdag en/of zondag breng jij nieuws en social media bij elkaar. Ben jij helemaal op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen en weet je hoe je de social media kanalen zo goed mogelijk kunt inzetten voor een nieuwsorganisatie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij voor de Brabanders betekenen?
Als social media redacteur ben je helemaal in je element op Facebook, Twitter, Instagram en andere social mediakanalen. Je bent journalistiek onderlegd. Door jouw ervaring en inlevingsvermogen vertaal je gemakkelijk de juiste nieuwsonderwerpen naar de juiste invalshoeken en content voor onze social kanalen. En zo zorg je ervoor dat Brabanders ook via social media volledig op de hoogte zijn van wat er speelt in de provincie.  

Hoe nu verder?
Schrijven maar! We zijn namelijk ontzettend benieuwd naar je cv en motivatie. Ga naar Werken bij Omroep Brabant voor de volledige vacature en reageer onderaan die pagina.

Houdoe, bedankt en tot snel dan maar?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.