Ouders die gezocht worden voor ontvoeren eigen baby zijn oplichters, stellen gedupeerden online

26 februari 2018 om 16:51
nl
Het stel dat maandagmorgen hun uit huis geplaatste baby Hannah ontvoerde, lijkt een oplichtersduo te zijn dat al langer actief is. Op internet worden Rowan S. en Kim de L. ook wel de ‘Bonnie en Clyde’ genoemd van Oost-Brabant. Ze worden met spoed gezocht door de politie sinds ze er met de baby vandoor gingen. Volgens de politie is de veiligheid van het zes maanden oude meisje in gevaar.
Profielfoto van Karlijn Houterman
Geschreven door
Karlijn Houterman

Rowan S., de vader van de ontvoerde Hannah, staat online vooral bekend om zijn frauduleuze praktijken met zijn bedrijf in parketonderhoud. Meer dan twintig mensen zeggen in recensies opgelicht te zijn door Rowans Parketservice Gemert gevestigd in Handel. Hij zou mensen vooraf laten betalen voor het onderhoud aan hun vloer, maar komt vervolgens zijn afspraken niet na.

'Steeds duiken ze weer ergens op om hetzelfde te doen', zo is te lezen in een van de vele negatieve reviews over het stel. De politie Gemert-Bakel zou een dossier hebben opgebouwd met verschillende aangiftes tegen het duo, dat inmiddels geen relatie meer zou hebben.

'Ik repareerde zijn auto, maar kreeg nooit betaald'

Mensen die klusjes uitvoeren voor het duo, hebben ook slechte ervaringen met ze, zo is te lezen in een bericht dat in augustus werd geplaatst. “Ik heb slechte ervaringen met S. en zijn hoogzwangere vrouw. Ik heb hun auto gerepareerd, maar nooit betaald gekregen.” 

Een ander schreef in diezelfde periode: “Ik heb ooit marketingcampagnes voor Rowan S. opgezet. Uiteraard is de factuur nooit betaald.”

Waarschuwing op Facebook

Op Facebook ging eind januari nog een bericht rond waarin gewaarschuwd wordt voor Rowan S. en Kim de L. Daarin werd gemeld dat het duo vooral autobedrijven oplicht. “Hij laat bijvoorbeeld onderhoud doen waarna hij de auto meeneemt en vervolgens niets meer van zich laten horen. Of koopt hij een auto en vertrekt met veel leugens en vervalsingen om vervolgens niet meer terug te keren”, zo is te lezen.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.