Ouders ontvoerde baby Hannah werken mee aan uitlevering - Omroep Brabant

Ouders ontvoerde baby Hannah werken mee aan uitlevering

27 februari 2018 om 17:22
nl
De ouders die hun eigen baby maandag vanuit Eersel ontvoerden werken mee aan hun uitlevering aan Nederland. Dat hebben hun advocaten dinsdag laten weten.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Baby Hannah werd maandagochtend ontvoerd vanaf de parkeerplaats van de Lidl aan de Nieuwstraat in Eersel. Haar pleegmoeder droeg het kindje in een Maxi-Cosi toen de baby met geweld uit haar handen werd gegrist. 

De politie verstuurde een bericht via Burgernet. Ook werd een AMBER-alert verstuurd. Na een grote zoekactie werden de baby, vader Rowan S. (25) en moeder Kim de L. (26) aangetroffen op een vakantiepark in het Duitse Bad Bentheim. De baby is in veiligheid gebracht en de ouders zijn aangehouden. Ze hebben aangegeven zich niet te verzetten tegen hun uitlevering aan Nederland.

LEES OOK:


Het meisje werd eerder uit huis geplaatst vanwege mishandeling. In oktober vorig jaar werden bij de baby gebroken ribben, een gebroken enkel en meerdere blauwe plekken geconstateerd. Haar ouders zijn toen aangehouden, maar ook weer vrijgelaten. Ze ontkennen de mishandeling. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.