Kluisjeskraak Oudenbosch: politie trekt aantal tips na

12 maart 2018 om 15:55
nl
De politie heeft een aantal tips binnengekregen over de kluisjeskraak in Oudenbosch van vorige week. Bij een filiaal van de Rabobank in Oudenbosch werden meerdere kluisjes met kostbare spullen leeggeroofd.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De politie wil verder geen mededelingen doen over de stand van zaken in het onderzoek. Ze gaan de tips verder nalopen. Hoeveel bruikbare tips er zijn binnengekomen, is onduidelijk.

LEES OOK:  Kluisjesroof bij filiaal Rabobank in Oudenbosch: 'Dan denk je dat je kostbaarheden veilig liggen'

Meerdere kluisjes met waardevolle spullen van klanten zijn in het weekend van 3 en 4 maart leeggeroofd.  De inbraak werd pas een dag later ontdekt. De politie doet onderzoek naar de inbraak in de kluizenkelder van het bankfiliaal aan de Kade. Om hoeveel kluisjes het precies gaat, willen zowel de bank als de politie niet zeggen.

Sieraden en munten
Het pand moest tijdelijk door agenten worden bewaakt omdat de kluis niet meer dicht ging. Bij de roof zijn ongeveer vijfduizend waardevolle items achtergelaten. Het gaat om sieraden en munten die verspreid door de ruimte zijn gevonden. De bank is nog maanden bezig om de items te inventariseren.

Klanten van de bank reageerden geschokt op het nieuws. De dagen daarna meldden zich verschillende woedende en bezorgde klanten. Er is een e-mailadres geopend voor gedupeerden van de kluisjesroof.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.