Modemerk SuperTrash van Olcay Gulsen vraagt faillissement aan

20 maart 2018 om 19:16
nl
Het bedrijf SuperTrash van modeontwerpster Olcay Gulsen uit Waalwijk is dinsdag failliet verklaard. Dat maakte ze bekend in RTL Boulevard. "Ik werd vanmorgen om zeven uur uit m'n bed gebeld om een handtekening te zetten", vertelde ze. "De aandeelhouders hebben besloten om niet verder te gaan met de organisatie."
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Eind februari liet Gulsen weten dat ze opstapte als algemeen directeur bij haar kledingmerk. Wel zou ze creatief verbonden blijven aan het modemerk. Gulsen: "Toen ik een kleine vier weken geleden het stokje over gaf, had ik niet verwacht dat het zo snel beklonken zou zijn".

'Heel pijnlijk'
De Waalwijkse laat dinsdag in RTL Boulevard weten: “Ik vind het heel erg pijnlijk, het is mijn levenswerk. Maar vooral heel erg heel pijnlijk voor iedereen die betrokken is en alle medewerkers. Het is voor mij wel een beetje een zwarte dag.”

Gulsen, onder meer bekend van haar deelname aan Wie is de Mol, nam in 2009 het Californische modelabel SuperTrash over. Er werkten 150 mensen. De kleding werd in 24 landen verkocht.

Vorig jaar stond het bedrijf ook aan de rand van de afgrond, maar het werd toen van faillissement gered door een forse kapitaalinjectie. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.