Cristiano (7) heeft enorme ‘PSV-tattoo’ op zijn buik: ‘Mijn vader wilde het graag’

16 april 2018 om 13:23
nl
Hij werd door beelden van Fox Sports in een keer een van de beroemdste PSV-fans van het land. De 7-jarige Cristiano Bovers, springend van geluk met een brandende fakkel in zijn hand. Op zijn buik een enorme tatoeage van het logo van PSV met de tekst kampioen 2018. Hoewel, een tatoeage is het niet echt, maar een stencil, een neptattoo. Maandag liet Cristiano zijn ‘plakplaatje’ bij Corner82 in Eindhoven bijwerken.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

“Mijn papa wilde het graag, ik ook wel een beetje,” geeft de jonge fan als reden voor het zetten van de tattoo. Hij komt uit een echte PSV-familie. Opa Frits, voorzitter van PSV Fans United, zat al eens in het RTL-programma ‘Voetbalfans’. 

Tekst gaat door onder de video.

Wachten op privacy instellingen...

Vader Bert zit helemaal onder de tatoeages, van boven tot onder. Een adelaar aan kettingen die het PSV-logo vasthoudt siert zijn buik. “Op veel plekken zijn de letters van PSV of het logo in de plaatjes verwerkt. Mijn zoon had nog geen tatoeage. Bij de wedstrijd tegen AZ heb ik hem op mijn schouders genomen en had hij zijn shirt uitgetrokken zonder dat ik het merkte. Toen heb ik gezegd, de volgende keer krijg jij ook iets op je buik in plaats van die witte kippenborst.”


Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.