Aanhouding bij grote politieactie Linberg Park in Molenschot, beheerder vakantiepark boos

17 april 2018 om 10:20
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Omroep Brabant
Foto: Erald van der Aa
1/3 Politie valt binnen op vakantiepark in Molenschot in drugsonderzoek
De politie heeft dinsdagochtend in verband met een drugsonderzoek een grote actie gehouden op vakantiepark Linberg Park in Molenschot. Daarbij waren veel agenten betrokken en werd ook een politiehelikopter ingezet. Eén man werd aangehouden.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

Het vakantiepark werd afgegrendeld, waarna volgens de politie vier chalets en een schuur zijn doorzocht. Hoewel er geen drugs werden gevonden, meldt de politie dat er wel veel informatie is verzameld die bruikbaar is voor het lopende onderzoek naar drugs. De politie werkte samen met medewerkers van de gemeente Gilze en Rijen. 

'Overdonderd'
Parkbeheerder Mark van den Berg van Linberg Park is overdonderd door de politieactie. Hij baalt er enorm van dat de politie hem niet van tevoren op de hoogte heeft gesteld. "Dinsdagochtend rond kwart voor tien kwamen de agenten het park oplopen. Samen met mij hebben ze de huisjes gecontroleerd. Daar is niets gevonden", aldus Van den Berg.

"De politie zal ook niets vinden op het park, want ik houd zelf altijd een strenge controle. Bovendien meld ik het anders meteen bij de politie." Van den Berg zegt dat de onaangekondigde politieactie niet goed voor het vertrouwen is tussen het park en de politie en gemeente.

Aanhouding
Een 51-jarige man uit Hilversum werd opgepakt in het kader van een ander lopend onderzoek.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...