Man in invalidenwagen aangereden en zwaargewond op straat achtergelaten - Omroep Brabant

Man in invalidenwagen aangereden en zwaargewond op straat achtergelaten

22 april 2018 om 08:13
De straat waar het ongeluk gebeurde (Foto: Merel de Leuw).
De straat waar het ongeluk gebeurde (Foto: Merel de Leuw).
Een man in een invalidenwagen is zondagochtend vroeg om kwart voor vijf zwaargewond op de Noordzeedijk in Dinteloord gevonden. Hij is daar volgens de politie aangereden en gewond achtergelaten. Voorbijgangers vonden het slachtoffer, een man van 55 uit Dinteloord, ter hoogte van de Suiker Unie. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Het is volgens de politie niet duidelijk wanneer de aanrijding precies heeft plaatsgevonden en hoe lang de man dus op straat heeft gelegen. De dader, die doorreed, rijdt in een Ford Focus, kleur ‘moondust silver’ uit het bouwjaar 1998/1999. Op straat heeft de politie een spiegel van dit type auto gevonden. 

Behalve de linkerspiegel, mist de auto ook een wieldop. Ook moet Ford Focus volgens de politie schade hebben aan de linkerkant.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen op zich te melden. "En natuurlijk hopen we dat de bestuurder zich snel bij ons meldt", liet een woordvoerder zondagochtend weten.  Een paar uur later werd bekend dat de politie een verdachte in de zaak heeft aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...