Fans kiezen het nieuwe logo van TOP Oss en dit zijn de vijf opties

9 mei 2018 om 15:13
nl
De fans van FC Oss moeten nog een kleine twee maanden geduld hebben en dan heet hun favoriete club weer TOP Oss. Het nieuwe logo is echter al eerder bekend. Fans kunnen zelf kiezen uit vijf opties. En het is heel simpel, de meeste stemmen gelden.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Ja, zo simpel is het wel. Het logo met de meeste stemmen wordt het nieuwe logo van de club", zegt woordvoerder Bart van Grinsven. Via een website kunnen fans zich registeren en stemmen op hun favoriete logo. Iedereen kan één keer stemmen, het is geen open poll."

Wachten op privacy instellingen...


Verschillende logo's

Fans hadden ook al een stem bij het voorstel van de logo's. Het oude logo werd vaak ingestuurd als optie. "Die is regelmatig aan bod gekomen." Toch is dat logo nu geen optie. Wel een moderne variant. "Dit retro-logo doet eer aan de complete historie, maar staat duidelijk voor een nieuwe periode."

Er is ook een logo dat een 'sterke connectie met de gemeente Oss' heeft en is er een 'onderscheidend logo met de hoorns van de os uit het FC Oss-logo'. Er is nog een variant die het oude logo van TOP Oss en het logo van FC Oss combineert. En er is een volledig rond logo. "Een nieuwe start, een compleet nieuwe vorm."

Voorkeur

"Binnen de club heeft iedereen zijn of haar voorkeur. Smaken verschillen", geeft Van Grinsven aan. Maar invloed heeft de club nu verder niet meer. "De meeste stemmen gelden. Dinsdag 15 mei sluit om twaalf uur 's middags de stembus."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.