Opnieuw verstekelingen uit vrachtwagen op A4, politie sluit snelweg bij Lepelstraat af

16 mei 2018 om 13:36
nl
Op de A4 bij Lepelstraat zijn woensdagmiddag verstekelingen uit een vrachtwagen gesprongen. Om aanrijdingen te voorkomen heeft de politie de snelweg tijdelijk afgesloten. Het is nog niet bekend of de vreemdelingen al zijn gevonden. De politie heeft een helikopter ingezet.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De zeven verstekelingen maakten een gat in het dekzeil van de vrachtwagen. Bestuurders die het zagen gebeuren, waarschuwden de chauffeur. Toen de vrachtwagen stilstond sprongen de vreemdelingen uit de laadruimte en vluchtten de A4 op.

Grensgebied
Ook woensdagochtend was het raak op de snelweg. Toen verlieten in het grensgebied bij Ossendrecht vijf illegalen een vrachtwagen. Ze liepen Belgisch grondgebied op. Drie van hen zijn daar door de politie aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...

Dinsdag pakten de marechaussee en de politie nog eens tien verstekelingen op. Dat gebeurde toen ook op de A4 bij Ossendrecht. De politie zetten veel manschappen en een helikopter in, omdat de vreemdelingen de snelweg op waren gerend. Twee illegalen moesten met behulp van pepperspray worden overmeesterd.

'Opmerkelijk'
Een woordvoerder van de politie noemt het opmerkelijk dat er in ruim 24 uur een groot aantal verstekelingen op de A4 rond Bergen op Zoom zijn aangetroffen. Waar de vreemdelingen vandaan komen, is nog niet bekend. De vreemdelingenpolitie buigt zich over de zaak. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!