Video

In het zuiden vol zon woont Guus Meeuwis straks in deze miljoenenvilla

12 juni 2018 om 11:26
nl
Ruim een miljoen euro heeft Guus Meeuwis betaald voor een grote villa in Tilburg. Op foto's is nu te zien wat de Brabantse zanger daarvoor krijgt. Weelderige boompartijen, meerdere grote terrassen, zeven kamers en natuurlijk een wijnkelder.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Een vrijstaand pand van 260 vierkante meter op een lap grond van grofweg vijfduizend vierkante meter, wie wil dat nou niet? Voor Guus is dit de plek waar hij na zijn concerten en optredens thuiskomt, meldt Quote

Guus Meeuwis liet al eerder weten dat hij in twee verschillende steden woont met zijn vriendin Manon Meijers. Zo wisselen ze met zijn tweetjes Tilburg en Amsterdam af. 

Dan denk ik aan Brabant

"Deze prachtige buitenplaats, oftewel dit landgoed, ontleent zijn grandeur onder andere aan de ligging en de omvang van het bosrijke perceel", zo beschrijft de brochure van de makelaar het nieuwe onderkomen van de zanger. 

In het zuiden vol zon heeft Guus dus een mooi huisje uitgekozen. Het pand heeft zeven kamers waarvan vijf slaapkamers, drie verschillende woonlagen en een grote keuken. Een flesje wijn koud leggen kan in zijn eigen wijnkelder. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.