NAC slaat dubbelslag: Mounir El Allouchi en Arno Verschueren tekenen bij

12 juni 2018 om 14:05
nl
NAC heeft dinsdag de contracten van de middenvelders Mounir El Allouchi en Arno Verschueren opengebroken. Beide spelers liggen nu tot de zomer van 2021 vast bij de Bredase eredivisieclub. De voetballers waren in het bezit van een verbintenis tot en met volgend jaar.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

El Allouchi kwam in 2012 via RSC Alliance en RBC in de jeugdopleiding van NAC terecht. De 23-jarige Roosendaler was afgelopen seizoen een belangrijke pion op het Bredase middenveld.

'Het voelt goed bij NAC te blijven'
De voetballer over de nieuwe verbintenis: "Het voelt voor mij heel goed om nog eens twee jaar extra bij NAC te blijven. Ik speel inmiddels zes jaar bij deze club en daardoor voelt het heel vertrouwd." 

"Ze hebben mij hier de afgelopen twee seizoenen heel veel vertrouwen gegeven en dat heeft er voor gezorgd dat ik, in combinatie met kei hard knokken, mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen. Ik wil nog steeds iedere dag beter worden en ik geloof erin dat ik daar ook in de komende seizoenen bij NAC de kans voor krijg. Ik kijk er naar uit om komend seizoen met NAC weer een goede prestatie neer te zetten."

Mounir El Allouchi over NAC: "Ze hebben mij hier de afgelopen twee seizoenen heel veel vertrouwen gegeven."

Verschueren vaste waarde bij NAC
Verschueren speelt sinds 2016 bij NAC, dat hem destijds overnam van de Belgische club Westerlo. De middenvelder promoveerde in zijn eerste jaar met NAC naar de eredivisie. Op het hoogste niveau was Verschueren ook een vaste waarde in het elftal van trainer Stijn Vreven, die inmiddels plaats heeft gemaakt voor Mitchell van der Gaag. 

De voetballer is ambitieus. "We willen ons komend seizoen sneller veilig zien te spelen in de eredivisie. Dat gaat ook gebeuren, want iedereen bij ons weet nu wat er wordt gevraagd op dit niveau. Vanaf duel één moeten we alles geven en dan eindigen we hopelijk ergens in het midden of in het linkerrijtje met NAC", aldus de voetballer in een interview met het clubkanaal.

"Ik hoop komend seizoen met NAC in het linkerrijtje te eindigen." - Arno Verschueren

De tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

De Belgische jeugdinternational maakte afgelopen seizoen één doelpunt, in de thuiswedstrijd tegen Willem II (1-2). Verschueren stond in de belangstelling van andere clubs, maar hij denkt zich bij NAC het beste te kunnen ontwikkelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.