Commissaris van de koning springt uit vliegtuig [FOTO'S EN FILMPJES] - Omroep Brabant

Commissaris van de koning springt uit vliegtuig [FOTO'S EN FILMPJES]

23 juni 2018 om 17:18
nl
Wim van de Donk geniet van de afdaling.
Wim van de Donk geniet van de afdaling.
Een lintje doorknippen, dat was te standaard voor Wim van de Donk. De Commissaris van de koning sprong zaterdagochtend uit een vliegtuig. Dat deed hij in Terheijden bij de opening van het Zuiderwaterlinie Festival.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Vlak voor Van de Donk zichzelf uit het vliegtuig gooit, steekt hij nog even zijn duim op. Normaal is hij strak in pak, nu draagt hij een legeroutfit. Zonder ook maar enige twijfel, springt hij. Hij geniet zichtbaar van de tandemsprong. Hij zwaait vrolijk naar de camera, terwijl hij naar beneden valt. 

Wachten op privacy instellingen...

'Brabant prachtig'
"Brabant is van boven net zo mooi als van beneden", zegt de commissaris lachend, als hij net geland is. Hij is zichtbaar ontspannen. Geen zenuwen? "Nee, je moet het gewoon doen", weet hij. "Ik kan dit iedereen aanraden."

LEES OOK: Parachutisten, indianen en dansers: Zuiderwaterlinie dit weekend in de schijnwerpers

Wim van de Donk liet zich niet zomaar uit een vliegtuig vallen. Hij wilde aandacht voor het Zuidwaterlinie Festival. Een festival rond de oude waterlinie tussen Bergen op Zoom en Grave. Dat festival wordt gehouden op vijf plekken langs de oude verdedigingswerken en duurt nog tot en met zondagavond.

 

 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.