Anne-Marie Spierings trekt kar D66 bij verkiezingen Provinciale Staten

7 juli 2018 om 00:07
Anne-Marie Spierings
Anne-Marie Spierings
Anne-Marie Spierings is gekozen tot lijsttrekker van D66 voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart volgend jaar. “Met haar op plaats één gaan we de verkiezingen in met een gedreven en energieke lijsttrekker“, aldus voorzitter Bas Werker. “De door D66 ingezette veranderingen krijgen zo een vervolg.”
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Volgens Spierings en het bestuur van D66 Noord-Brabant heeft hun partij de provincie ‘de afgelopen jaren groener en mooier weten te maken.’ D66 is één van de partijen die de huidige coalitie vormen.

'Op de goede weg'
“De veehouderij wordt schoner en boeren met oog voor natuur en gezondheid krijgen hulp. We zijn op de goede weg en die weg wil ik graag vervolgen. Als lijsttrekker ga ik dan ook graag voor nog een periode met D66”, aldus de gedeputeerde, die agrarische ontwikkeling, energie en bestuur in haar portefeuille heeft.

Nuenen zit niet te wachten op Spierings
De inwoonster van Maaskantje weet dat ze niet bij iedereen geliefd is. Een meerderheid van Nuenen is fel gekant tegen haar plan om deze gemeente op te laten gaan in Eindhoven.

In maart werd Christophe van der Maat al voorgedragen tot de man die in verband met de Staten-verkiezingen de kar gaat trekken bij de VVD.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...