Geen vrijdag de dertiende voor dit zwarte katje: wie haalt Terra uit het asiel?

13 juli 2018 om 12:41
nl
Het is vrijdag de dertiende. De zwarte kat is het symbool van ongeluk . Wat is er mooier dan op deze ongeluksdag een katje blij te maken? Omroep Brabant gaat daarom op zoek naar een nieuw baasje voor poes Terra.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"Ze brengt geen ongeluk", verzekert Selma Pluijmakers van Dierenopvangcentrum De Doornakker. "Als je dat kopje ziet, weet je dat ze alleen maar geluk zal brengen. Ze is super schattig."

Negen weken
Het vrouwtje is negen weken oud. Terra is zaterdagavond 23 juni gevonden in Best. Ze is vernoemd naar de Terraweg, waar ze gevonden is. De kitten zwierf daar rond. De Europese Korthaar heeft alle inentingen gehad. 

Omroep Brabant probeert een nieuw baasje voor haar te vinden. We geven het diertje uiteraard niet zelf weg. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven. De reacties de wij krijgen, zetten we door naar het asiel.

Het asiel heeft het liefst dat de kitten samen met een ander katje de deur uit gaat, zodat ze een vriendje heeft om mee te spelen. Het is niet de enige kat waar het asiel een nieuw baasje voor zoekt. Zeker tachtig katjes (in alle kleuren) zoeken een nieuw thuis. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.