Ja, ik wil! Je kunt met alles en iedereen trouwen op de Tilburgse Kermis

18 juli 2018 om 16:38
nl
Het lijkt wel een sprookje... Op de Tilburgse Kermis kun je dit jaar voor het eerst 'trouwen' in een opblaasbare roze kerk. Ja, écht! En het mooiste is: je kunt werkelijk met alles en iedereen trouwen. Dus wil jij de liefde vereeuwigen met je partner, huisdier, beste vriendin of oma? Het kan allemaal!
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Bonheur Horeca Groep is het meesterlijke brein achter 'The Pink Chapel'. En geheel toepasselijk is het trouwen op Roze Maandag gratis inclusief ringen, trouwambtenaar en bubbels.
Spontaan
Op de andere kermisdagen kun je ook trouwen voor een prijs op maat, afhankelijk van de wensen van het 'bruidspaar'. Je kunt je van te voren aanmelden voor het trouwen óf spontaan langskomen tussen 12.00 uur en 17.00 uur 's middags. 

Wachten op privacy instellingen...

Romantisch dineren
Vind je trouwen een stap te ver? Geen zorgen, je kunt tijdens de Tilburgse Kermis (20 - 29 juli) ook iedere avond romantisch dineren in The Pink Chapel met een vier-gangenmenu en live-entertainment.

Huwelijksnacht in bubble room
Alsof het allemaal al niet vet genoeg is, wordt er onder de getrouwde stellen op Roze Maandag ook nog eens een huwelijksnacht verloot in een bubble room. Ja mensen, bijzijn is meemaken! Ga voor meer informatie naar de website van Bonheur Horeca Group of check hun Facebookpagina

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.