Moeder ontvoerde baby Hannah vrijgelaten met enkelband - Omroep Brabant

Moeder ontvoerde baby Hannah vrijgelaten met enkelband

18 juli 2018 om 15:17
nl
De moeder van baby Hannah die begin dit jaar werd ontvoerd vanuit Eersel is woensdag door het gerechtshof in Den Bosch met een enkelband vrijgelaten. Volgens haar advocaat Yehudi Moszkowicz heeft het hof geoordeeld dat haar privéomstandigheden zwaarder wegen dan het voortduren van het voorarrest als verdachte.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

Een woordvoerder van het hof voegt eraan toe dat de 26-jarige moeder niet op zoek mag gaan naar de verblijfplaats van haar dochtertje. Ze mag evenmin contact zoeken met de pleegouders van het kindje en de medeverdachte vader, die nog wel vastzit.

De baby, die vanwege ernstige vermoedens over mishandeling uit huis was geplaatst, werd op 26 februari ontvoerd. Na een intensieve speurtocht werd ze nog dezelfde dag met haar ouders op een vakantiepark in Duitsland teruggevonden.

Moeder Kim de L. wijst vader Rowan S. (26) aan als de kwade genius achter de ontvoering. Hun relatie is inmiddels verbroken. De rechtbank in Den Bosch hoopt de ontvoeringszaak op 7 september inhoudelijk te kunnen behandelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.