Hé Bruce Springsteen en Bill Gates: dit zijn ook mooie Brabantse optrekjes!

24 juli 2018 om 10:18
nl
De Wielewaal in Eindhoven staat al twee jaar te koop, maar nu zouden zowel Bruce Springsteen als Bill Gates interesse hebben in het landgoed. Hartstikke leuk natuurlijk, maar één van hen zal toch verder moeten kijken (tenzij de heren samen gaan wonen). Wij zetten enkele andere opties op een rij om de keuze te vergemakkelijken. Uiteraard allemaal in Brabant, want als je eenmaal aan die provincie hebt gesnuffeld valt al het andere tegen.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

De Wielewaal moet meer dan dertig miljoen opleveren. Da's behoorlijk veel geld, terwijl je voor minder ook al aardige optrekjes in onze provincie kan kopen. Bijvoorbeeld in Moergestel, waar landgoed de Hooge Braaken wacht op een nieuwe eigenaar. Op het landgoed liggen drie woningen verspreid over een oppervlakte van zo'n 25 voetbalvelden. Zouden Bill en Bruce eigenlijk van voetbal houden?

Een stukje verderop in Oisterwijk is het ook prima toeven. De makelaar windt er geen doekjes om: 'Dit is een huis voor levensgenieters.' Mooizo! Dat zijn Bruce en Bill namelijk ongetwijfeld. 'Als de eenden hun vleugels uitslaan en over het glinsterende water van het ven klapwieken is de idylle compleet. Vanuit deze luxueuze villa kijk je uit over het Klompven naar de overzijde, waar het bladerdek de contouren van het vermaarde hotel-restaurant ‘Bos en Ven’ prijsgeeft' lezen we. Aha, lekker eten om de hoek in het buurtrestaurant, wie wil dat nou niet?

Voor 2,6 miljoen kan dit bourgondische landhuis in Oosterhout van Bill of Bruce zijn. Hier luidt de eerste zin van de beschrijving 'Dit Bourgondische landhuis laat je het leven iedere dag vieren'. Dat lijkt dus een beetje op de voorganger in Oisterwijk. Op de foto's zien we lekker veel parkeerruimte, en in de tuin is plaats voor meerdere trampolines. Dat vieren van het leven moet dus wel lukken!

Aan de Irenelaan in Waalre staan ook mooie huizen. De makelaar heeft zijn beschrijving al in het Engels getypt, zodat Bill en Bruce het ook meteen snappen. 'This fully renovated villa is situated on the edge of the woods, yet 10 minutes by bike from Eindhoven'. Geen woord aan gelogen, en kijkend naar de foto's valt direct het binnenzwembad op. Dat zouden wij ook wel willen, een binnenzwembad. Maar ja, wij zijn geen Bill of Bruce.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!