Politie vindt voorwerp in het bos tijdens onderzoek moordzaak Kaan S.

25 juli 2018 om 17:04
nl
De politie heeft woensdagochtend een voorwerp, dat te linken is aan de moord op Kaan S, gevonden in een bosperceel aan de Witteweg in Roermond. De politie hield er samen met specialisten van defensie een zoekactie naar het voorwerp. Wat het voorwerp is, is niet bekend gemaakt.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De politie wil in verband met het onderzoek geen verdere uitspraken doen over het gevonden voorwerp. Waarom en waardoor ze juist nu het voorwerp zijn gaan zoeken en hebben gevonden, is gissen.

Helikopter
De 26-jarige Kaan S. werd zondag 8 april in een flat aan de Sandenburghstraat in Breda doodgeschoten. Buurtbewoners hoorden meerdere klappen en knallen. Ook zagen zij mensen hard wegrennen en drie auto's wegrijden. De politie ging meteen met een helikopter op zoek naar de auto's, maar kon ze toen niet meer vinden. De politie wil over het motief van de schietpartij niets zeggen, maar volgens burgemeester Paul Depla van Breda ging het om het ripdeal.

Wachten op privacy instellingen...

A58
Begin mei werd al een volautomatisch machinegeweer ter hoogte van Gilze langs de A58 gevonden.  De politie vermoedt dat Kaan S. hiermee is doodgeschoten. Mogelijk is het vuurwapen direct na de schietpartij door de daders daar gedumpt. Enkele dagen na de schietpartij werden langs dezelfde snelweg, maar dan ter hoogte van Oirschot, persoonlijke spullen van het slachtoffer gevonden. Ook in het TV-programma Opsporing Verzocht werd aandacht besteed aan de zaak. De uitzending leverde één tip op. 

Hechtenis
Uiteindelijk leidde uitgebreid rechercheonderzoek naar zes in Limburg verblijvende verdachten. Het gaat om drie mannen uit Roermond (21, 22 en 23 jaar), een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen en een 28-jarige vrouw uit Sittard. Zij zitten nog in voorlopige hechtenis. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.