Stelling: Ik twijfel aan de veiligheid van mijn kind(eren) bij het bezoeken van een voetbalwedstrijd

6 augustus 2018 om 12:28
nl
De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV kwam afgelopen weekend twee keer in opspraak, onder meer toen twee jongetjes van 7 en 9 jaar oud werd gevraagd om hun Feyenoordshirts binnenstebuiten te dragen.
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Dit advies werd gegeven aan de kinderen - die in een gemengd vak zaten - 'om escalatie te voorkomen'. Op Facebook wordt er met veel emotie op gereageerd.

Triest
Zo laat Mark weten: "Op deze manier kun je nooit meer naar een wedstrijd gaan met je kinderen. Triest hoor!" Ook Domenico reageert verontwaardigd: "Triest dat het zo moet... Waar is de tijd gebleven dat je gewoon met je zoontje naar een voetbalwedstrijd kon kijken?" Volgens Paul is dit juist níet 'waar we in Brabant om bekend staan': "Belachelijk, kinderen blijf je van af. Brabant staat juist bekend om de gemoedelijkheid."

LEES OOK: Kinderen gevraagd Feyenoordshirt binnenstebuiten te dragen in PSV-stadion [FILMPJE]

Voetbal is voetbal
Maar Jos denkt er anders over: "Ik zou mijn kinderen in een gemengd vak geen clubshirt aan laten trekken, want je weet dat daar helaas niet door iedereen positief op gereageerd wordt, bij welke club dan ook." Volgens Miranda kunnen verschillende clubs echter prima samen: "Belachelijk! Voetbal is voetbal, kinderen zijn kinderen. Mijn man en onze zoon zijn ook voor een andere club, nou en!"

LEES OOK: Emotionele reacties op supporter Ritchie die werd geslagen: 'Wie is hier de verstandelijk beperkte?

Vandaar onze stelling: Ik twijfel aan de veiligheid van mijn kind(eren) bij het bezoeken van een voetbalwedstrijd. Ben jij het hier mee eens of oneens? Reageer via onze Facebookpagina

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.