Video

Slapen in een hooiberg (met een bubbelbad) kan bij bed& breakfast 't Runnertje

10 augustus 2018 om 13:53
nl
“Een goed bed en een goed ontbijt. Dat is het allerbelangrijkste in een bed& breakfast. En dat het in een hooimijt is, maakt het extra bijzonder.” Ellen Korsten vertelt vol passie over haar bijzondere bed& breakfast ‘t Runnertje in Schaijk
Profielfoto van Jos Verkuijlen
Geschreven door

Net buiten Schaijk, achter een mooie boerderij, diep in de tuin staat wat op het eerste gezicht een authentieke hooiberg is. Hoe oud het gebouw ook lijkt, het is er een paar jaar geleden neergezet. “Maar wel met oude technieken, zoals pen en gat verbindingen”, vertelt Ellen. “Ze wilden de oude hooimijten terug in het landschap. Wij hebben er een bed& breakfast in gemaakt. Het is authentiek en luxe tegelijk.”

Afgelopen nacht sliep er een Brits stel in de hooimijt. “Ze hebben de hele dag in de regen gefietst. Dus het bubbelbad vonden ze heerlijk.” Ellen is druk bezig met het maken van het ontbijt voor haar gasten. Verse jus, aardbeien en de broodjes komen net uit de oven. 

De bed& breakfast heeft drie kamers. Twee beneden en eentje boven in de hooiberg met volop uitzicht over alle weilanden. “Er is ook een massagedouche en een bubbelbad”, vertelt Ellen. “Leuk, romantisch en luxe.”

“Een keer per jaar slapen we zelf met het gezin in de kamer. Dan kijken we wat we nog moeten veranderen. Maar we zijn heel tevreden zoals het nu is.”

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.