Jos Verkuijlen

Jos Verkuijlen

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Ik ben redacteur/verslaggever. Ik werk aan alle mogelijke nieuwsonderwerpen. Daarnaast regel ik alles rond de radio-uitzendingen met carnaval.

Voor Omroep Brabant Ik begon in de transport en logistiek, maar dat beviel niet zo. Een stap naar de lokale omroep in Heeswijk-Dinther bracht me naar de school voor journalistiek. Via Omroep Gelderland ben ik bij Omroep Brabant gekomen.

Waarom Omroep Brabant? Je voelt je als Brabander thuis bij Omroep Brabant. Hier hoor en zie je alles over onze mooie provincie en krijg je het echte ‘Brabander’-gevoel mee.

Het gevoel van hier Ik ben een geboren Brabander en zou er nooit weg willen.

Artikelen van Jos Verkuijlen

Boekel had lang vrijwel geen besmettingen: 'We hebben ons lesje hier wel geleerd'

Het valt op. Waar overal het aantal besmettingen van corona flink toeneemt, lijkt dat in Boekel mee te vallen. Met 21 sterfgevallen op 10.000 inwoners werd het dorp in maart en april zwaar getroffen door het coronavirus. De afgelopen maanden waren er zo goed als geen besmettingen in het dorp. Pas sinds enkele dagen stijgt het aantal besmettingen. “Ik denk dat we ons lesje wel geleerd hebben”, denken veel inwoners van Boekel.

Riny Lange ziet dat Boekel voorzichtiger is.