Jos Verkuijlen

Jos Verkuijlen

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Ik ben redacteur/verslaggever. Ik werk aan alle mogelijke nieuwsonderwerpen. Daarnaast regel ik alles rond de radio-uitzendingen met carnaval.

Voor Omroep Brabant Ik begon in de transport en logistiek, maar dat beviel niet zo. Een stap naar de lokale omroep in Heeswijk-Dinther bracht me naar de school voor journalistiek. Via Omroep Gelderland ben ik bij Omroep Brabant gekomen.

Waarom Omroep Brabant? Je voelt je als Brabander thuis bij Omroep Brabant. Hier hoor en zie je alles over onze mooie provincie en krijg je het echte ‘Brabander’-gevoel mee.

Het gevoel van hier Ik ben een geboren Brabander en zou er nooit weg willen.

Artikelen van Jos Verkuijlen

Buschauffeurs nemen met een laatste applaus afscheid van collega Toon die overleed aan corona

Laatste groet. Dat stond op de voorkant van vijf bussen van Arriva die vrijdag meereden in de begrafenisstoet voor Toon Verstegen (56). Toon overleed vorige week vrijdag aan de gevolgen van corona. Hij lag op de intensive care in het UMCG in Groningen. Door de coronamaatregelen kunnen de chauffeurs niet bij de uitvaartdienst zelf zijn. Door Toon te begeleiden van zijn woonplaats Valkenswaard naar het crematorium in Veldhoven willen ze hem de laatste eer bewijzen.

Collega's van Toon geven een laatste applaus