Roy en Rian Donders opnieuw slachtoffer van brutale winkeldief: 'De vieze, vuile schurftzak'

13 augustus 2018 om 10:21
Beeld van bewakingscamera Rojami's
Beeld van bewakingscamera Rojami's
Winkeldieven weten Rojami's Brandstore, de zaak van Roy en Rian Donders in Tilburg, helaas nog altijd goed te vinden. Zaterdag was het weer raak. Terwijl een van de kledingspecialisten even naar het toilet was, deed een dief een greep in de kassa. 'Hard gewerkt dit weekend. Even naar de wc en bam alles weg', zo is op Facebook te lezen.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

Na de diefstal zette Donders beelden van de bewakingscamera's op Facebook. Daarop is te zien dat een net geklede man in witte broek en donkere pullover rond halfvijf de zaak binnenkwam. In zijn linkerhand droeg hij een tas waarmee hij de indruk wekte dat hij gewoon een middagje aan het shoppen was.

Bankbiljetten
Na een rondje door de tijdelijk onbeheerde winkel, glipte de man achter de toonbank en pakte hij met één hand een stapeltje bankbiljetten uit de kassa. "De vieze, vuile schurftzak", zegt Rian als ze de camerabeelden terugziet. 

De dief maakte zich vervolgens uit de voeten en liep gehaast de trap af. Samen met een handlanger die beneden stond te wachten verdween hij tussen het winkelend publiek in de Pieter Vreedestraat.

Winkel vaker doelwit
De zaak van de Stylist van het Zuiden is al vaker ten prooi gevallen aan dieven. Zo werd de winkel vorig jaar meerdere keren leeggeroofd. Roy en Rian hebben aangifte gedaan.

 

Wachten op privacy instellingen...