Vajèn van den Bosch gaat Lauren spelen in de musical Kinky Boots

17 augustus 2018 om 14:05
nl
Ze mag het eindelijk van de daken schreeuwen. Musicalster Vajèn van den Bosch (20) uit Oijen gaat Lauren spelen in de musical Kinky Boots. Dat maakte ze vrijdag bekend op haar Instagram.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De musical komt in het najaar van 2019 naar Nederland. De show is gebaseerd op de Britse komedie uit 2005 waarin de 20-jarige Charles de schoenenfabriek van zijn vader erft. De zaken gaan slecht. Om de fabriek te redden, gaat hij samenwerken met drag queen Lola.  Ze starten met het produceren van kinky laarzen.

Dit alles gebeurt op het advies van oud-medewerker Lauren, die Vajèn nu dus mag spelen. De hoofdrol, Lola, is voor The Lion King-acteur Naidjim Severina. 

Nieuwe stap
Het is weer een nieuwe stap in de carrière van Vajèn. Onlangs schitterde ze als Gloria Estefan in de muscial On Your Feet.
LEES OOK:  Vajèn van den Bosch schittert als Gloria Estefan in On Your Feet: 'Mijn droom is uitgekomen'

Haar musicalloopbaan begon al vroeg. Op haar tiende maakte ze haar debuut in een grote musical: The Sound of Music. Vele kinderrollen volgden in grote musicalproducties. Ze deed mee aan The Voice Kids en was stemacteur in tekenfilms zoals Maja de Bij.  Op haar zeventiende speelde ze opnieuw in The Sound of Music.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.