Model Nicky Opheij ‘met de billen bloot’ in nieuw boek over haar soms moeilijke leven

30 augustus 2018 om 14:54
nl
Model Nicky Opheij (23) uit Handel heeft donderdagmiddag haar eerste boek gepresenteerd: On a mission. Miss Nederland 2017 wil daarmee laten zien dat de modellenwereld niet zo 'picture perfect' is als het lijkt.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

In het boek staan dertig recepten en voedingstips. Ze wil jonge meiden helpen een gezonde relatie met eten te ontwikkelen. De boodschap van het verhaal is dat meiden goed voor zichzelf moeten zorgen. Nicky Opheij, vorig jaar de Brabantse Miss Nederland, moest in juni haar titel en kroon overdragen aan haar opvolgster.

"Ik ben heel de tijd aan trillen. Ik heb hier heel erg lang naar toegeleefd", vertelt ze trots. "Ik ben heel trots op het resultaat."

Wachten op privacy instellingen...

Schortje aan
Nicky bewees donderdag tijdens de presentatie dat ze niet alleen mooi kan zijn. Ze ging de keuken in om haar gerechten uit het boek klaar te maken. Daarbij kreeg ze hulp van andere Missen Nederland.

Het nieuwe boek heeft niet alleen recepten. Ze is openhartig over de moeilijke momenten in haar modellencarrière, geeft modetips en praat met topmodellen. "Ze was erg onzeker over haar maten", zegt de moeder van Nicky, die zegt dat haar dochter naast goed kan koken ook goed kan eten.

Weinig zelfvertrouwen
"Haar zelfvertrouwen zat in een heel erg dal, daar heeft ze last van gehad. Over haar maten, een centimeter meer of minder, daar is ze overheen. Sinds Miss Nederland is het in een stijgende lijn gegaan. Ze heeft haar zelfvertrouwen terug gevonden."

Wachten op privacy instellingen...

Nicky Opheij won in 2017 de Miss Nederland verkiezing. Drie jaar eerder won ze het populaire televisieprogramma Holland's Next Topmodel. Ze denkt alweer aan een tweede boek. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!