Racewagen op aanhanger crasht bij Nieuw-Vossemeer, personenauto zwaar beschadigd - Omroep Brabant

Racewagen op aanhanger crasht bij Nieuw-Vossemeer, personenauto zwaar beschadigd

4 september 2018 om 10:02
nl
Een opmerkelijk ongeluk maandagavond in De Heen, bij Nieuw-Vossemeer. Daar crashte een racewagen die achter op een aanhanger werd vervoerd op de Zeelandweg-Oost (N257). De weg lag bezaaid met brokstukken. Niemand raakte gewond.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond halfacht bij buurtschap Heense Molen. De bolide werd vervoerd op een aanhanger. Doordat een tegenligger iets teveel aan de linkerkant van de weg reed en/of de breedte van de aanhanger niet goed inschatte, kwam deze personenauto in aanraking met de aanhanger met daarop de raceauto. Vervolgens brak de trekhaak af en ging de aanhangwagen aan het schuiven. Ook de personenauto liep behoorlijke schade op en is waarschijnlijk  total loss. Verzekeringswerk, aldus de eigenaar van de raceauto.

Voorvleugel
De racewagen op de aanhanger liep lichte beschadigingen op. Er werd een ambulance opgeroepen om eerste hulp te verlenen, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto en de aanhanger afgevoerd. De Zeelandweg-Oost werd tijdelijk afgesloten. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.