15 winkelmedewerkers in Tilburg onwel, winkelcentrum AaBe Fabriek ontruimd

10 september 2018 om 17:52
Omroep Brabant
Omroep Brabant
Foto: Toby de Kort/De Kort Media
1/2
Medewerkers van meerdere winkels in winkelcentrum Aabe Fabriek in Tilburg zijn maandagmiddag duizelig geworden. Ook voelden zij zich grieperig. Het winkelcentrum werd daarop ontruimd. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

Volgens een woordvoerder ging het om zo'n vijftien mensen die niet lekker zijn geworden. Het waren medewerkers van Blokker, Xenos en Big Bazaar. Met de bezoekers van het winkelcentrum was niets aan de hand.

Ambulance
De zieke medewerkers zijn een voor een door ambulancepersoneel onderzocht. Daarbij zijn geen verontrustende zaken gevonden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De brandweer verrichtte metingen maar vond geen gevaarlijke stoffen. Bij een sportwinkel zou een nieuwe vloer zijn gestort of gelijmd. Dat is door de hulpdiensten onderzocht. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid waardoor het winkelpersoneel onwel is geworden.

Extra controle
Het winkelcentrum dat normaal tot zes uur 's avonds is geopend, ging eerder dicht. Dinsdag zal voor openingstijd nog een controle worden uitgevoerd door experts.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...