Jelle Klaasen maatje te klein voor Ian White: 6-2 nederlaag in tweede ronde ET12

15 september 2018 om 19:52
nl
Het is de Bredase darter Jelle Klaasen zaterdag niet gelukt om de derde ronde van het twaalfde Euro Tour-toernooi te bereiken. Ian White was in de tweede ronde veel te sterk voor Klaasen en gooide ruim 108 gemiddeld. Klaasen wist nog wel twee legs te pakken, maar daar bleef het bij: 6-2.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Het lukte Klaasen in het begin nog wel om mee te gaan met het niveau van White. 

De 164-finish van White bij een 2-1 tussenstand leek een tik, maar Klaasen rechtte de rug in de leg die daarop volgde. Hij kwam terug tot 3-2 en had de kans om op 3-3 te komen, aangezien hij zelf aan de zesde leg mocht beginnen. Maar White brak terug en kwam op een 4-2 voorsprong. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Daarna was het wel klaar voor Klaasen. White zette zichzelf via het raken van de dubbel acht op matchpoint en in de volgende leg verzilverde de nummer elf van de wereld dat ook meteen. Klaasen was in de eerste nog veel te sterk voor Jose Justicia. 'The Cobra' gaf toen  geen leg weg en won met 6-0. Nu eindigt het toernooi voor Klaasen dus in de tweede ronde. 

Daarna was het wel klaar voor Klaasen. White zette zichzelf via dubbel acht op matchpoint en in die leg daarop verzilverde de nummer elf van de wereld dat ook meteen. l

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.