VV Gemert met opgeheven hoofd uit KNVB-bekertoernooi na 0-4 tegen Feyenoord en een paar kansjes

27 september 2018 om 20:21
VV Gemert hield lang stand tegen Feyenoord in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi, maar verloor uiteindelijk nog met 0-4. De Hoofdklasser keek lange tijd tegen een 0-2 achterstand aan en kreeg een paar kansjes om zelf tot scoren te komen.
Profielfoto van Job Willemse
Job Willemse

AFGELOPEN. VV Gemert verliest met 0-4 in Helmond van Feyenoord. Tot aan de 65ste minuut stond het pas 0-2, daarna was het snel 0-4. Dylan Vente de grote man aan Feyenoord-zijde. De jonge spits was goed voor een hattrick.

• Nu gaat het hard: 0-4 in Helmond. Dylan Vente is opnieuw de doelpuntenmaker en is dus goed voor een hattrick.
  • En daar is dan toch de definitieve beslissing: Dylan Vente maakt zijn tweede en Feyenoords derde: 0-3.
  • Een uur gespeeld en VV Gemert kijkt nog altijd tegen een 0-2 achterstand aan. De amateurs hebben in de tweede helft weinig te duchten van Feyenoord. De Rotterdammers lijken de voorsprong wel goed te vinden.
  • Er is weer afgetrapt in Helmond voor de tweede helft.

RUST: Beide ploegen gaan rusten. Gemert speelde een fase voor de 0-2 brutaal en kreeg een kans via Van Pol. De tweede goal van Feyenoord net voor rust lijkt de nekslag te zijn voor de amateurs.

• Op slag van rust verdubbeld Feyenoord de voorsprong. Orkun Kökcü bekroont zijn debuut met een doelpunt. Het wordt zo een lastig verhaal voor VV Gemert.
  • VV Gemert-aanvoerder Thijs van Pol krijgt de eerste grote kans voor de amateurs. De spits schiet net voorlangs.
  • Na een halfuur spelen staat het nog altijd 0-1 in Helmond. Gemert houdt zich prima staande tegen de Rotterdammers.
  • Feyenoord komt na elf minuten op 0-1 door Dylan Vente.

De wedstrijd is net begonnen!

Pech of juist geluk voor de spelers van Gemert? Maar Robin van Persie neemt plaats op de bank. De topscorer allertijden van het Nederlands elftal begint niet in de eerste ronde van het bekertoernooi. Jori Vermeulen verheugde zich donderdagmiddag al op de duels met Van Persie. "Het zou hartstikke mooi zijn om tegenover hem te staan en ik denk dat er veel duels worden uitgevochten." Jori zal het moeten doen met Feyenoord-talent Dylan Vente. De 18-jarige spits neemt de plek in van Van Persie.