Oppermachtige Rico Verhoeven blijft wereldkampioen na winst op Braziliaan

29 september 2018 om 23:38
nl
Rico Verhoeven heeft zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zijn wereldtitel behouden. De King of kickboxing vocht in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam tegen de Braziliaan Guto Inocente en won vrij eenvoudig.
Geschreven door

"Deze jongen gaf niet zo maar op en is keihard", zegt een blije Rico Verhoeven na afloop van zijn zege op de  Braziliaan Inocente. "Hij ging niet opzij voor een tikkie meer of minder. Het was een taaie klus, maar deze overwinning gaat in mijn top 3. Ik ga nu naar een club om even los te gaan, om te genieten."

 

Bekijk de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Verhoeven wist eigenlijk al na de eerste ronde dat hij de meerdere was van Guto Inocente . Een knock out kon hij echter niet forceren. "Ik probeerde het wel, maar het is wat het is."

 

Bekijk de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Winst voor Hageman
Helemaal aan het begin van de avond kwam Eindhovenaar Robbie Hageman in actie. Hij versloeg Brahim Kallah, een Nederlander die uitkomt voor Marokko. Hageman was zeer tevreden over zijn gevecht: "Mijn partij ging heel makkelijk. Ik hoop dat ik bij de volgende partij tegen iemand uit de top 5 moet, zodat ik me kan bewijzen. Ze weten nu wie Hageman is, ook in Amsterdam. Ze kunnen er niet meer omheen."

Wachten op privacy instellingen...

Jaraya
Mohammed Jaraya uit Den Bosch verloor zijn partij van de 31-jarige Murthel Groenhart. Hij verloor  door een technische knock out .

Van Roosmalen prolongeert wereldtitel niet
Bosschenaar Robin van Roosmalen had het moeilijk tegen de Thai Petschpanomrung, die bekend staat om zijn goede traptechniek. Het lukte Van Roosmalen dan ook niet om zijn wereldtitel te prolongeren. 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.