Ex-schoonzusje omgekomen Lara: 'Ze had een knipperlichtrelatie, hij is erg jaloers'

1 oktober 2018 om 07:06
nl
Vrienden van de vrijdagnacht omgekomen Lara (25) willen een stille tocht voor haar organiseren. Ook heeft er zondag korte tijd een doneeractie online gestaan voor het 4-jarige zoontje van Lara. De vrouw werd vrijdagnacht dood gevonden in haar appartement in Bergen op Zoom. Ex-schoonzusje Wendy vertelt aan Omroep Brabant dat de relatie van Lara niet erg stabiel was: 'Haar vriend is erg jaloers.'
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Lara deed geen vlieg kwaad
Wendy kent Lara goed en al heel lang. Een van haar broers heeft een relatie met haar gehad. Over de relatie die Lara nu had zegt ze: "Dan ging het goed en dan weer slecht. Ik weet wel dat hij erg jaloers was. En dan stond je hart wel eens stil van wat er zou kunnen gebeuren. Terwijl Lara geen vlieg kwaad deed en een heel lief meisje was. Een lief meisje met een heel rustig karakter."

Pleeggezin
Nadat de buren alarm hadden geslagen, trof de politie vrijdagnacht niet alleen de levenloze Lara aan in de flat aan de Goudbaard, maar ook haar huilende 4-jarige zoontje. Het jongetje werd meegenomen en direct ondergebracht bij een pleeggezin. "Maar hij was er wel bij toen het gebeurde. Dat vergeet hij zijn hele leven niet meer. Hij is gewoon getraumatiseerd én zijn moeder kwijt. Wie gaat er nu voor hem zorgen? Daarom wil ik geld voor hem inzamelen", vertelt Wendy.  

Op verzoek van de familie van Lara is de doneeractie sinds zondagavond offline. Mensen die geld hebben gedoneerd, kunnen dit terugkrijgen of het wordt besteed aan de stille tocht voor Lara.

Stille tocht
Op hun Facebookpagina delen vrienden van Lara hun verdriet en roepen ze op tot een stille tocht. Ze hopen hier maandag contact over te hebben met de gemeente Bergen op Zoom. 

 

Verdachte verhoord
Er zit inmiddels een 24-jarige verdachte vast die zondag voor de eerste keer is verhoord. Volgens een woordvoerder van de politie zal het niet bij dit ene verhoor blijven.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.