Video

Emotionele Hardwell neemt afscheid van zijn fans: 'I will be back'

19 oktober 2018 om 09:28
nl
DJ Hardwell gaf donderdagavond zijn aller-allerlaatste show. Dat was in de Ziggo Dome, in Amsterdam: Hardwell& Metropole Orkest presents: Symphony - The Global Revolution of Dance. Het was een muzikale tijdreis. Nu neemt de Bredanaar een sabbatical voor onbepaalde tijd. Hij heeft tijd voor zichzelf nodig. Zijn concert sloot hij af met de woorden: "I will be back."
Geschreven door

Het optreden van de wereldberoemde DJ samen met het Metropole Orkest was strak uitverkocht. Nadat het enorme orkest had ingezet, kwam de Bredanaar rond negen uur onder een daverend applaus op. Na een twee uur durende muzikale reis, verdeeld over drie tijdvakken, stapte hij naar voren om  het publiek, in het Engels, te bedanken.
'I will be back'
"Jullie laten zien dat muziek mensen bij elkaar brengt. Maar", zo zei hij ook toen het publiek zijn naam begon te joelen, "you guys make me cry." Maar hij had goed nieuws: "I will be back", belooft hij zijn fans. 

En dat viel natuurlijk in goede aarde bij het publiek, dat uit heel jong én oud bestond. Waarschijnlijk, omdat Hardwell muziek uit de jaren zeventig en tachtig en uiteraard van zijn eigen repertoire speelde. Ondersteund door het orkest, twee zangeressen en een zanger. Jasper Braat was blij dat Hardwell ooit zal terugkeren. Hij was met zijn ouders en vriendin bij het concert. "Het was echt geweldig, het was continu genieten. Van de muziek, maar vooral ook van de lasershows", aldus de muziekliefhebber en buschauffeur uit Zevenbergen. Waar hij nu naar toe gaat? Nog voordat-ie kon antwoorden, riep zijn vriendin: "BLØF!" Jasper maakt het niet zoveel uit: "Als het maar gezellig is." En dat was het donderdagavond. 

Ook DJ Hardwell zal met plezier terugkijken. De Bredanaar, die al tien jaar aan de top staat, neemt een sabbatical voor onbepaalde tijd. Robbert van de Corput zoals hij echt heet, heeft tijd nodig voor zichzelf. “Het kost veel energie, liefde, creativiteit om 24 uur per dag Hardwell te zijn”, aldus de 30-jarige dj eerder. ”Daarom heb ik besloten om mijn agenda volledig leeg te maken. Ik heb altijd met de grote druk om kunnen gaan, maar voor nu is het te veel."

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!