Overvallers slaan weer toe bij winkel Nederlandplein, Jumbo overvallen

27 oktober 2018 om 22:02
nl
Overvallers hebben opnieuw toegeslagen bij het winkelcentrum aan het Nederlandplein in Eindhoven. Zaterdagavond rond halftien was het raak bij de Jumbo. Een man bedreigde het personeel met een mes en ging er met een onbekende buit vandoor.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De winkel was al dicht, niemand raakte gewond. Het geschrokken personeel is opgevangen door de politie. Een deel van de werknemers werd door familie opgehaald.

Blauwe jas met capuchon
Er is een Burgernetmelding verstuurd. De politie zoekt een blanke man, die 1.85 meter lang is. Hij droeg een blauwe jas met capuchon en had een sjaal voor zich gezicht. 

Eerder in de week vond er ook een overval plaats in de Lidl in hetzelfde winkelcentrum. Ook toen sloegen de dieven rond sluitingstijd toe. Een 14-jarige jongen werd voor deze overval opgepakt. 

En in mei pleegden drie minderjarige jongens een overval bij de Kruidvat bij hetzelfde winkelcentrum. Begin februari vond daar ook al een overval plaats.  In de Jumbo was het ook al eerder raak. In juli 2017 beroofden mannen op een scooter die supermarkt ook al.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!