Feest van mysterieuze Theo en Marleen gaat niet door, duo is uit elkaar

1 november 2018 om 13:24
nl
Veertig jaar waren ze gelukkig getrouwd, maar een paar dagen voordat ze een knalfeest in het dorpshuis zouden geven, ging het dan toch mis. Theo en Marleen uit Vlierden zijn uit elkaar. Dat blijkt uit advertenties die het mysterieuze duo in het Weekblad van Deurne heeft geplaatst.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

"Wegens onvoorziene omstandigheden kan het geplande jubileumfeest morgen niet doorgaan", schrijft Marleen. Wat die omstandigheden zijn, zegt ze niet. Maar de advertentie van Theo werpt licht op de zaak. "Gezocht met spoed: woonruimte. Liefst in de omgeving van Vlierden", doet hij een oproep.

De dorpelingen die hun beste pak of jurk al uit de kast hadden getrokken voor het feest van vrijdagavond, kunnen het dus weer terughangen. Ze komen deze week dus ook niet te weten wie Theo en Marleen zijn. Een week geleden kondigde het duo in hetzelfde weekblad aan dat ze 2 november hun robijnen bruiloft zouden vieren en dat iedereen welkom was.

Al sinds november 2017 houden ze de gemoederen in Vlierden bezig. Dorpelingen krijgen beterschaps-, verjaardags-, en verhuiskaartjes van de twee onbekenden. Eric brak bijvoorbeeld z'n pols op de ijsbaan in Deurne. Ook hij kreeg een kaartje van het stel. "Beste Eric, wat vervelend allemaal met je arm zeg. We wensen jou veel beterschap groetjes, Theo en Marleen. Staat er op mijn kaartje", zegt Eric. "Lief, maar ik zei tegen mijn vrouw: ik ken die twee helemaal niet!".  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!