Wie zijn Theo en Marleen toch? Mysterie wordt vandaag onthuld bij Omroep Brabant

4 november 2018 om 09:05
nl
Kaartjes met een beterschapswens of verjaardagsgroet, een robijnen huwelijk waarvoor het hele dorp was uitgenodigd en een oproep voor woonruimte nu dat jubileum niet doorgaat. Theo en Marleen ondertekenden allerlei kaarten en mysterieuze advertenties in Vlierden. Maar wie zijn ze toch? Die prangende vraag wordt zondag eindelijk beantwoord.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

‘Beste Eric, wat vervelend allemaal met je arm, zeg’, las Eric vorig jaar op een kaartje. Hij had zijn pols gebroken en kreeg het kaartje van Theo en Marleen. “Lief, maar ik ken die twee helemaal niet”, zei hij toen. Ook andere inwoners van Vlierden kregen beterschaps-, verjaardags- en verhuiskaartjes van het stel.

Huwelijksfeest
De namen Theo en Marleen doken onlangs weer op onder advertenties in het Weekblad voor Deurne. Ze waren veertig jaar getrouwd en wilden hun robijnen bruiloft met het hele dorp vieren. Afgelopen vrijdag stond daarom een feest gepland in het dorpshuis, maar dat ging uiteindelijk niet door. Het stel is uit elkaar. En Theo heeft het waarschijnlijk bont gemaakt, want hij is met spoed op zoek naar een kamer.

Wat is er gebeurd tussen het duo? En waarom zijn zij zo betrokken bij de inwoners van Vlierden, terwijl daar niemand een idee heeft van wie het stel is? Mensen die dit willen weten, moeten zondagmiddag om twaalf uur naar KRAAK van Omroep Brabant kijken. De twee komen daar hun verhaal doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.